Begu Cosmin PFA, Distribuitor Herbalife Independent, STR. AUGUSTIN BUZURA, NR.1, BL.A, AP.B10, Cluj, Cluj Napoca [email protected], +4 (0742) 44 55 05

100 g ciuperci, tăiate în sferturi
1 cartof mare, decojit și taiat bucăți de 1,5 cm
1 ceapă mare, tăiată în jumătate și feliată
2 lingurite ulei de măsline
8 ouă
52 g (4 másuri) Formula 1 Gourmet,
aromă de ciuperci U ierburi
12 g(2 măsuri) Formula 3 Pudră
Proteică Personalizată (PPP)
2 linguriţe rozmarin, cimbru sau salvie tocate
Ingredientele pentru 2 porții:
1. 400 ml lapte de migdale.
2. 27 Grame griș de grâu.
3. 2 Cupe de Formula 1 Aromă de Vanilie(Poți folosi aromă care iți place tie).
4. O Cupă Fibre de măr și ovăz.
Mod de preparare:
1. Se pune laptele la foc până când se apropie de fierbere, 2. se adaugă grisul și se amestecă în continuu fără oprire 3. apoi adăugăm Formula 1(F1) de Vanilie, continuăm amestecarea în mod continuu și apoi adaugăm 4. Fibrele de mar și ovăz, amestecăm până credem că este suficient de gros.
Apoi turnăm compoziția finală într-un vas sau două și punem la frigider pentru 30 minute.
Putem adăuga fructe după plac.
Crema de topping se poate face cu Rebuild Strength sau F1 de ciocolată 2 Cupe pentru topping, în foarte putină apă pentru a face crema mai groasă sau subțire după plac.